Mindre strøm - mere bundlinje

 

Energistyrelsen fokuserer lige nu på at hjælpe detailbranchen til at skifte til LED-belysning. Mere end 1.000 små- og mellemstore butikker har i forbindelse med indsatsen fået besøg af Energistyrelsens LED-konsulenter, der tilbyder at hjælpe butikkerne med at beregne fordelene ved at udskifte butiksbelysningen til LED. Energistyrelsens LED-konsulenter har også været en tur i Roskilde, hvor ca. 70 butikker fik besøg.

Belysning udgør i gennemsnit 50 % af elforbruget i detailbranchen. LED er den mest energivenlige og fremtidssikrede belysningskilde på markedet. Skifter du dine lyskilder til LED, kan der derfor være mange penge at spare.

Fik din butik ikke besøg af kampagneteamet, har du selv mulighed for at beregne den potentielle besparelse på sparenerig.dk/merebundlinje
 

Slipper for at skifte pærer så tit

Den lokale isenkræmmer Importøren i Roskilde har sparet 4.000 kr. om året i el ved at skifte sine gamle glødepærer ud med LED-pæren. Derudover kommer besparelsen ved ikke at skulle skifte pærer så tit. Læs mere om hvad der motiverede isenkræmmeren til at energiforbedre sin virksomhed her.