NYHED: Erhvervspuljen - tilskud til virksomheders energibesparende projekter!


BEMÆRK: Næste ansøgningsrunde er åben fra 18. januar 2021 til og med 1. februar 2021 kl. 12.00. Der vil i denne runde blive givet tilsagn om op til 175 mio. kr. i tilskud.Den 1. oktober åbnedes for første runde af ansøgninger til den ny Erhvervspulje, der giver tilskud til energibesparende projekter for Grøn Puls målgruppe af små og mellemstore virksomheder. Tilskudsberettigede projekter kan være:


· Udskiftning af kedel med varmepumpe

· Udskiftning af belysning med LED

· Etablering af varmegenvinding

· Energioptimering af procesanlæg


Der er 3,5 milliarder i puljen og der vil løbende blive offentliggjort vinduer for ansøgninger. For små og mellemstore virksomheder er tilskuddet på 50% af projektets pris med forbehold for en målbar energibesparelse som følge heraf målt i KWH. 


Er du SMV i Roskilde Kommune kan du få et gratis energitjek og beregning af dit projekt af  Grøn Puls stab af energivejledere - og vi bistår dig indledningsvis gerne med at vurdere om dit projekt er indenfor rammerne af Erhvervspuljen. Herudover har vi i Grøn Puls netværket også alle former for kompetencer til at udføre de ovenfor nævnte projektyper fx indenfor varmepumper og LED.


Kontakt gerne projektleder Dorte Ibsen   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller tlf. 7020 7680., hvis du vil vide mere, og spare endnu mere på energien. Mere information om Erhvervspuljen findes i links nedenfor, hvor der også findes links til vejledning for at ansøge, og til selve ansøgningen. 


https://ens.dk/ansvarsomraader/energibesparelser/virksomheder/erhvervstilskud-til-energieffektiviseringer