Lokale erfaringer


Nedenfor finder du casebeskrivelser med konkrete eksempler på hvad lokale virksomheder i Roskilde har fået ud af deres Grøn Puls energitjek. 


RIAS A/S kan spare 100.000 kr. ved at udnytte fjernvarmen bedre 

 

"Vi vidste godt, at vores bygninger har et højt varmeforbrug, og at vi får strafafgift for at sende for varmt returvand tilbage til Fors A/S. Så da jeg i forbindelse med et tjek af virksomhedens forbrug på forsyningens hjemmeside samtidig læste, at man som virksomhed i Roskilde Kommune kan få et gratis Grøn Puls energitjek, slog vi til”, siger Anders Nøhr Poulsen projektkoordinator i RIAS A/S. 

Læs hvad Danmarks største udbyder af plasthalvfabrikata fik ud af sit Grøn Puls energitjek her.

 

 

Rud & Vester tager skridtet videre 

 

Herretøjsbutikken Rud & Vester i Algade 22, der tidligere har udskiftet metalhalogenpærer til mere energirigtige LED-pærer, har nu taget skridtet videre og fået et Grøn Puls energitjek.

 

"Med energitjekket har vi fundet ud af, hvad vi kan gå videre med af forbedringer – og det er helt sikkert noget, vi har tænkt os at handle på. Som det første har vi fået skiftet belysningen i prøverummene,” fortæller medejer Torben Vester. Læs hvad Rud & Vester har fået ud af sit energitjek og hvad butikken efterfølgende har iværksat af tiltag her

 

 

Nellemann vil køre længere på literen

 

Nellemanns biler på hjørnet af Københavnsvej og Betonvej konkurrerer – ligesom de fleste bilforhandlere – bl.a. om at udbyde økonomiske biler. Nu har selve bygningen også fået et energitjek, der viser flere muligheder for at komme ”længere på literen”.

 

"Jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget vi kan lave med en kort tilbagebetalingstid”, fortæller ejendomsadministrator Mette Tropp Hoffmann fra Nellemann Holding AS. "Samtidig modtog vi en meget let tilgængelig rapport, så det er nemt for os, at prioritere de forskellige tiltag, der bliver foreslået”, siger Mette Tropp Hoffmann, der nu har tænkt sig at gå videre med energitjek i de 4 andre bilhuse, som koncernen ejer i Danmark.

Læs mere om resultaterne af Nellemanns Grøn Puls energitjek her.