Energistyrelsens Erhvervspulje: Vejen til en vellykket ansøgning.

Planlægger du og din virksomhed at ansøge om tilskud fra Erhvervspuljen? Energistyrelsen inviterer dig til webinar om Erhvervspuljen og den gode ansøgning.

Energistyrelsen har masser af viden om, hvad den gode ansøgning skal indeholde. På webinaret får du derfor gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem ansøgningsprocessen, og får tilskud til at sænke både energiforbrug og CO2-udledning.

Onsdag den 11 oktober kl. 11.00-12.00
Lokation: Online webinar

Webinaret med at forstå, hvordan de bedst kan udnytte Energistyrelsens Erhvervspulje. Det har til formål at give deltagerne indsigt i, hvad der kræves for at udarbejde en stærk og konkurrencedygtig ansøgning, der kan sikre tilskud til projekter, der fokuserer på at reducere energiforbruget og CO2-udledningen i erhvervslivet.

Hvad er Erhvervspuljen?

Erhvervspuljen er et økonomisk tilskud til danske virksomheder, der vil spare energi og COfra energirelaterede udledninger. Puljen støtter energi- og CO2-besparende projekter med op til 50 % og gør det dermed mere rentabelt at investere i en grønnere fremtid.

Du kan søge minimum 10.000 kr. og få op til 112 mio. kr. i tilskud til grøn omstilling af din virksomhed.

Virksomhedens størrelse

Din virksomheds størrelse har betydning for, hvor stor en andel af jeres støtteberettigede omkostninger I kan få dækket:

Læs mere om Erhvervspuljen her

Tilmeld dig webinaret via knappen nedenfor.
Hvis du er forhindret i at deltage, kan du også få tilsendt en optagelse af webinaret efterfølgende.

Webinaret afholdes af Energistyrelsen og Spar Energi.
Erhvervspuljen er i 2022-2025 medfinansieret af Den Europæiske Unions genopretningsplan.