Roskilde Kommune

Roskilde Kommune er en af Region Sjællands største erhvervskommuner med knap 4.400 virksomheder.

Kommunen har en ambitiøs klima- og energistrategi, som skal sikre en bæredygtig udvikling, forebygge klimaforandringer og tilpasse både virksomheder og private til fremtiden. En del af strategien er at opnå 100% vedvarende energiforsyning og blive CO2-neutral, hvilket er et vigtigt mål for Roskilde Kommune.

FORS A/S

Fors A/S (tidligere Roskilde Forsyning) er leverandør af vand, fjernvarme, spildevandsrensning, affaldsindsamling og drift af genbrugspladser i Roskilde, Holbæk og Lejre kommuner. Hos Fors A/S arbejder de tæt sammen med deres kunder for at udvikle løsninger, der beskytter og bevarer naturen. De tror på, at det er vores fælles ansvar at passe på naturen, og stræber efter at leve op til dette ansvar hver dag.

Interreg Nort Sea Region - Stronghouse

Interreg North Sea Region Stronghouse er et transnationalt samarbejdsprojekt, der involverer flere partnere i den nordlige del af Nordsøen-regionen. Projektet fokuserer på at fremme bæredygtig udvikling og energieffektivitet i bygninger. Interreg North Sea Region Stronghouse har mål for klima og miljø og bidrager ved at fremme bæredygtige bygninger og energieffektivitet, som er centrale faktorer i kampen mod klimaforandringerne og for at bevare miljøet.

Erhvervsforum Roskilde

Erhvervsforum Roskilde er den største erhvervsforening på Sjælland, og arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde og omegn. Som den største lokale partner for et erhvervsliv i udvikling i Roskilde tilbyder Erhvervsforum vejledning om grøn omstilling, hjælp til at navigere i denne proces og konkrete tilbud for en grønnere fremtid for kommunens virksomheder.

Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland er Danmarks fjerdestørste boligselskab, som stræber efter at tilbyde bæredygtige og energieffektive hjem til deres mere end 12.500 lejere på Sjælland. Med et stort fokus på bæredygtighed arbejder Boligselskabet Sjælland på at reducere boligernes energibehov, og opfordrer deres lejere til at tage ansvar for deres egen energiforbrug uden at gå på kompromis med boligkomforten.