Webinar: Reshape the Now – making megatrends your business

Onsdag den 01. november kl. 09.00-12.00
Lokation: Online webinar
Sprog: webinaret afholdes på engelsk

Vi er glade for sammen med Deloitte Nordic at kunne invitere vores medlemmer med til webinaret “Reshape the Now – making megatrends your business”, som fokuserer på de megatrends, der vil påvirke organisationer mest: At opbygge en modstandsdygtig forretning, bæredygtighed og teknologi.

At reagere på disse megatrends er afgørende for at sikre langvarig succes, samtidig med at man betjener kunder, skaber en attraktiv arbejdsplads og gør en forskel i samfundet. Det er netop, hvad “Reshape the now” handler om.

Ét virtuelt arrangement – tre emner

Deltag online og udforsk, hvordan virksomheder kan hjælpe med at løse verdens problemer i stedet for at forårsage dem, få ledelses- og holdinspiration fra en hurtig og konkurrencepræget verden og bliv inspireret af teknologiske transformationer fra store nordiske virksomheder.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig på knappen, nedenfor.

Tilmeld Webinaret her

Mød oplægsholderne her:

Annette Stube
Executive Vice president, Sustainability, Stora Enso
Annette Stube er koncerndirektør (EVP) og medlem af koncernledelsen i Stora Enso. Stora Enso er en førende global udbyder af bæredygtige løsninger inden for emballage, biomaterialer og trækonstruktion samt en af verdens største private skovejere.

Claire Williams
Former Formula 1 racing team lead for Williams and Global Brand Ambassador for WAE Technologies
Claire Williams er én ud af to kvinder, der leder et Formel 1-raceteam i den moderne æra – og med stor succes. Hun ved, hvordan man leder højtydende teams og deler værdifulde indsigter, der også kan bruges uden for racerbanen

Andrew Winston
Author and advisor on megatrends & sustainability
Andrew Winston er en globalt anerkendt ekspert inden for megatrends og ved hvordan man opbygger virksomheder. Han er en af de mest læste forfattere inden for bæredygtig forretning i verden.

Dette arrangement vil være en fantastisk mulighed for at få indsigter og værktøjer til at udnytte megatrends inden for din organisation.

Erhvervsforum Roskilde og Deloitte Nordic håber at “se” dig!

Spørgsmål?
Tøv ikke med at kontakte erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk,
eller direkte til 
Deloitte Nordic hvis du har nogen spørgsmål til webinaret og selve tilmeldingen på Reshape the Now team   de vil være klar til at hjælpe dig.