Introduktion til SMV’ere, som skal lave deres første ESG/bæredygtighedsrapport. Lær hvordan du afgør, hvad der skal med i rapporten, hvordan du bygger den op, og hvilke principper der gælder for bæredygtighedsrapportering, også selv om du ikke hører under CSRD kravene.

Torsdag den 14. marts kl. 09.00-10.00
Lokation:Online webinar

En bæredygtighedsrapport er et fremragende værktøj til at samle jeres strategi, kommunikere til jeres kunder og positionere jer. Få en times introduktion til principper, indhold og brug af rapporten. Du får gode eksempler og skabeloner. Vi kommer også forbi digitale værktøjer og officielle rammer, som du kan rapportere i.
Få et godt grundlag for at lave din første bæredygtighedsrapport.

Deltag og hør om 

Tilmeld dig her

Efter webninaret har du

Praktisk:

Målgruppe

Webinaret er relevant for virksomheder med under 250 medarbejdere.

På webinaret som er udbudt af Erhvervshus Hovedstaden vil du møde:

Webinaret bliver optaget: