Business Roskilde 2023 – Vækst, visioner og virkelighed

Fredag den 6. oktober kl. 08:30 – 13:30

Lokation: Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde 

Vil du være med til at påvirke erhvervsudviklingen i Roskilde Kommune inden for både oplevelsesøkonomi, handel, teknologi, uddannelse og bæredygtighed?

Til Erhvervskonferencen – Business Roskilde 2023 byder vi på fem spændende og inspirerende workshops, paneldebat med markante erhvervsfolk samt et foredrag om trends og tendenser din virksomhed skal være opmærksom på.

Bag konferencen står en række lokale aktører og institutioner, der hver især bidrager med en uundværlig indsats til Roskildes erhvervsliv og som ønsker at gøre Roskilde til Danmarks mest attraktive erhvervskommune.

Program for Erhvervskonferencen:

08.30 | Morgenmad, registrering og networking.
09.00 | Velkomst, rektor Rasmus Frimodt, Zealand Erhvervsakademi, og borgmester Tomas Breddam, Roskilde Kommune.
09.10 | Direktør Martin Sattrup Christensen, Erhvervsforum Roskilde, sætter scenen for dagen.
09.15 | Foredrag: Globale megatrends og tendenser med betydning for din virksomhed. Direktør Jens Nyholm, IRIS Group, præsenterer konklusionerne fra en ny analyse af de megatrends og tendenser, der vil påvirke virksomhederne de kommende 3-5 år. Hvilke udfordringer og muligheder giver det virksomhederne i Roskilde og vores erhvervsmæssige styrkepositioner.
10.00 | Pause.
10.15 | Workshops
11.10 | Paneldebat med markante erhvervsfolk om Roskilde som attraktiv erhvervskommune.
11.45 | Pause.
11.50 | Workshops
12.40 | Opsamling.
13.00 | Frokost og networking.
13.30 | Tak for i dag.

LUKKET FOR TILMELDING

Praktik:

Har du spørgsmål til Erhvervskonferencen er du velkommen til at kontakte Erhvervsforum Roskildes Kommunikations- og projektkonsulent Stine Werge på tlf. 70 20 76 80 eller e-mail: stine@erhvervsforum.dk