Fredag den 19. april kl. 09.00-10.00
Lokation: Online webinar.

Susanne Krogh Pedersen og Christine Quistorff fra Erhvervshus Hovedstaden og Sjælland, arbejder begge med rapportering og due diligence, samt konkret grøn og bæredygtig omstilling af virksomheder og vil give dig et overblik over påvirkninger, risici og muligheder indenfor bæredygtighed.

Det centrale begreb i ESG-rapporteringen er dobbelt væsentlighed. Her identificerer du hvilke bæredygtighedstemaer, der er de vigtigste for dig og din virksomhed. Væsentlighedsanalysen er et fantastisk strategisk redskab, men kan være svært at arbejde med. Susanne og Christine viser dig en metode til, hvordan du kan lave en mini-udgave af væsentlighedsanalysen. De kalder det en væsentlighedsvurdering.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her: