Fors A/S tilbyder fjernvarme til fire nye områder af Roskilde Kommune. Derfor inviteres der nu til informationsmøder i de fire områder, hvor man har mulighed for at blive klogere på fjernvarmen

1,8 millioner danske hjem har allerede fjernvarme, og netop nu og frem til 1. maj 2024 har grundejere i Jyllinge Syd, Viby/Dåstrup, Snoldelev og Gadstrup samt St. Valby og Ågerup også mulighed for at varme sig på klimavenlig fjernvarme.

Men hvad er fjernvarme egentlig? Hvordan foregår udrulningen af fjernvarmen helt konkret? Og hvad koster det?

Alt det og meget mere er der rig lejlighed til at få svar på, når Fors A/S den kommende tid inviterer til fysiske informationsmøder i de fire områder af Roskilde Kommune.

”Har man et gas- eller måske endda et oliefyr stående derhjemme, er det altså nu, der skal udvises rettidig omhu og tages stilling til den fremtidige varmekilde. At skifte opvarmningsform kan føles som en stor beslutning, og det har vi stor forståelse for. Derfor inviterer vi nu til informationsmøder i de fire områder, hvor vi forsøger at gøre folk klogere på fjernvarmen og svarer på spørgsmål,” siger Camilla Hay, programleder for fjernvarme i Fors A/S.

Til informationsmøderne kan man få overblik over det konkrete projekt i sit område, høre alt om processen fra nu til der er varme i rørene, se et fjernvarmeanlæg og stille alle de spørgsmål, man måtte brænde inde med om fjernvarme. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

Viby/Dåstrup foregår mødet den 27. februar kl. 19-21 i Viby Idrætscenter.

Jyllinge Syd foregår mødet den 6. marts kl. 19-21 i Jyllingehallerne.

Gadstrup/Snoldelev foregår mødet den 11. marts kl. 19-21 i Ramsø Hallen.

St. Valby/Ågerup foregår mødet den 13. marts kl. 19-21 på Himmelev Gymnasium.

Fordele ved fjernvarmen

Fordele er der en del af ved fjernvarme – vi har fremhævet et par stykker herunder, resten finder du her.