En række markante lokale aktører er gået sammen om at skabe en erhvervskonference, Business Roskilde 06.10.2023: Vækst, visioner og virkelighed, hvor Roskildes erhvervsliv er inviteret til at give deres bud på hvordan den fremtidige erhvervsudvikling i kommunen skal se ud.

Fredag den 6. oktober inviteres Roskildes erhvervsliv til Erhvervskonferencen Business Roskilde 2023. Konferencen som også har temanavnet Vækst, Visioner og Virkelighed, byder på fem spændende og inspirerende workshops, paneldebat med markante lokale erhvervsfolk samt et foredrag om trends og tendenser virksomheder skal være opmærksom på i fremtiden.

Behov for dialog

Roskilde står ved en skillevej og deler udfordringerne med mange andre danske kommuner: Hvordan skaber vi en robust erhvervspolitik, der både reagerer på globale tendenser og honorerer lokale forhold? Business Roskilde 2023 tager teten ved at skabe en dialog mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og politiske beslutningstagere.

Formålet med konferencen er således at sætte dagsordenen for det lokale erhvervslivs ønsker og forventninger til erhvervsudviklingen i Roskilde Kommune. Dette vil ikke kun give indsigt i de muligheder og udfordringer, vi står overfor, men også skabe en platform for dialog og samarbejde, der kan bidrage til at forme fremtidens erhvervslandskab i Roskilde Kommune.

Fokus på vækst og udvikling

Til de fem workshops stiller vi skarpt på fem afgørende temaer for at skabe vækst og udvikling i Roskilde; Oplevelsesøkonomi, Handel, Teknologi, Uddannelse og Bæredygtighed. Vi får besøg af lokale og kendte ansigter bl.a. Henrik Reisby, ejer af Reisby Consult og City Manager for Roskilde Handel, Karolina E. Osipowska, Direktør for Corolab og Dorte Kiilerich, Forretningsudvikler med speciale i turisme og oplevelsesøkonomi.

Derudover ser vi på, hvordan vi kan fastholde de nuværende virksomheder og tiltrække nye virksomheder til området, som diskuteres i en paneldebat med besøg af Tommy Andreasen, Vice President CFO, MAN Energy Solution, Jesper Boie Rasmussen, CEO Nerve Smart Systems og vinder af Erhvervsprisen 2020 og Mette Bach Glitzky, Partner LE34.

Lokale aktører bag konferencen

Konferencen afholdes på Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, som også er en af medarrangørerne, og åbnes af Borgmester Tomas Breddam.

Bag konferencen står Roskilde Handel, Zealand, Corolab og Erhvervsforum Roskilde, der hver især bidrager med en uundværlig indsats til Roskildes erhvervsliv med ønsket om, at gøre Roskilde til Danmarks mest attraktive erhvervskommune.

Tilmeld dig her: Erhvervskonference – Business Roskilde 2023 – Erhvervsforum Roskilde

Deltag i Erhvervskonference Business Roskilde 2023 hvis: