Tak for et fremragende DM i Skills 2024

Erhvervsforum Roskilde vil gerne udtrykke en dybfølt tak til alle for et fremragende DM i Skills 2024. Frivillige og lokale erhvervsfolk var med til at gøre DM i Skills 2024 til en monumental succes. Det var en begivenhed, der ikke bare satte Roskilde på landkortet, men også demonstrerede den styrke og samarbejdsvilje, som findes i vores lokalsamfund. På billedet ses en meget glad Gourmetslagter Jacob Sebastian Riber fra Slagter Frimann i Roskilde, der får overrakt sin guldmedalje af borgmester Tomas Breddam. (Foto: Lasse Lagoni – SkillsDenmark).

Tak til alle bidragsydere ved DM i Skills 2024

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Pernille Kapler Andersen, projektleder fra Roskilde Kommune, hvis lederskab og engagement var afgørende for, at arrangementet kunne løbe af stablen med så stor succes. Ligeledes fortjener de mange frivillige, der lagde tid og kræfter i arrangementet, en kæmpe anerkendelse. Uden jer, ville dette event ikke have været muligt.

DM i Skills 2024 Roskilde Tak, Konkurrencerne er i gang til DM i Skills

Et overblik over de mange konkurrencer der foregik på DM i Skills i Roskilde. (Foto: Lasse Skov – SkillsDenmark)

En millioninvestering

En særlig anerkendelse skal også gå til Byrådet i Roskilde, som havde modet og visionen til at investere et stort millionbeløb i arrangementet. Denne investering har været med til at sikre, at DM i Skills kunne blive afholdt med stor succes, og det bekræfter vores bys engagement i at støtte færdigheder og talenter på alle niveauer.

DM i Skills 2024 i Roskilde med lokal erhvervsstøtte

DM i Skilss 2024 i Roskilde med lokal erhvervsstøtte

Stor tak til de lokale virksomheder der med deres sponsorater støttede Roskilde Kommunes investering i DM i Skills.

Stor tak til de lokale virksomheder der med deres sponsorater støttede Roskilde Kommunes investering i DM i Skills. Virksomheder som MAN Energy Solution, Comwell Roskilde, Lindskov Kommunikation, Herlev Diamanten, Mølbak Landinspektører, Rampelyset, LH Hockerup A/S, BC Catering, Scandic Roskilde, Malerfirmaet Niels Hansen, DSV Transport, Toft Kobber og Toft Administration, og naturligvis Erhvervsforum Roskilde, fortjener hver især tak for deres bidrag.

Lokale erhvervsledere og deres indflydelse på DM i Skills

Mediegrafiker Jonas Vest Blichfeldt

Mediegrafiker Jonas Vest Blichfeldt, Roskilde Tekniske Skole og JJ Kommunikation får overrakt guldmedalje af borgmester Tomas Breddam. (Foto Lasse Lagoni – SkillsDenmark)

Mediegrafiker Jonas Vest Blichfeldt, Roskilde Tekniske Skole og JJ Kommunikation får overrakt guldmedalje af borgmester Tomas Breddam. Det lokale erhvervslivs engagement var tydeligt. Slagter Mester Palle Christensen fra Slagter Frimann deltog både som dommer og havde en lærling med i konkurrencen. Grafisk Afdeling ApS, der både havde tidligere vindere og bidrog med dommere, og Jan Christiansen fra LC Boligmontering, der deltog som dommer i Møbelpolstrer-faget og sidder i bestyrelsen hos SkillsDenmark, viser bredden og dybden i vores lokale erhvervskompetencer. Entreprenør firmaet Gorm Hansen deltog med en stor udstilling og JJ Kommunikation bidrog også betydeligt, hvilket kulminerede med Jonas Blichfeldts sejr som Danmarksmester i sin kategori.

Afslutning på DM i Skills 2024: En fejring af færdigheder og fællesskab

DM i Skills 2024 Roskilde Tak, Statsminister Mette Frederiksen holder tale i Roskilde ved afslutningen af DM i Skills 2024

Statsminister Mette Frederiksen taler i Roskilde ved afslutningen på DM i Skills 2024.

Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en imponerende afslutningsceremoni for DM i Skills 2024, der fandt sted på Dyrskuepladsen i Roskilde. Over tre dage har omkring 280 unge dedikeret sig til at demonstrere deres mesterværker – fra de flotteste tage og smukkeste kager til den blankste lakering, de vildeste buketter og de mest præcise samlinger. Det har været en udstilling af håndværk og hårdt arbejde, som har kulmineret i denne storstillede fejring. Statsminister Mette Frederiksen og børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye var blandt de ærede gæster, som vidnede til dette imponerende showcase.

Til sidst, lad os igen udtrykke en dybfølt tak til alle, der bidrog til at gøre DM i Skills 2024 til en så stor Erhvervsforum Roskilde vil gerne udtrykke en dybfølt tak til alle, der var med til at gøre DM i Skills 2024 til en monumental succes. Det var en begivenhed, der ikke bare satte Roskilde på landkortet, men også demonstrerede den styrke og samarbejdsvilje, som findes i vores lokalsamfund.

Her er de vindere af DM i Skills, som bor arbejder eller uddanner sig i Roskilde:

Blomsterdekoratør Louise Søltoft Pedersen, København, Roskilde Tekniske Skole

Brolægger Mathias Martin Trust Thorlacius, Rødovre, arbejder for P.P. Brolægning

Bygningssnedker Lukas Danmark Sørensen, Valby, Roskilde Tekniske Skole

Entreprenørmaskinmekaniker Jesper Volder, Viby Sjælland

Gourmetslager Jacob Sebastian Riber, Roskilde, ZBC og Slagter Frimann

Mediegrafiker Jonas Vest Blichfeldt, Taastrup, Roskilde Tekniske Skole og J. J. Kommunikation

Møbelsnedker Niels Næraa-Nicolajsen, Valby, Roskilde Tekniske Skole

Tagdækker Jeremiah Castillo, Frederikssund, Byens Tagdækker og Tømrer

Slagter Kanpithak Pimkoksung, Horsens, Slagteriskolen ZBC

DM i Skills 2024 Roskilde Tak

De 47 vindere af DM i Skills 2024 som blev afholdt på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Erhvervsforum Roskilde på DM i Skills

Erhvervsforums Roskildes stand på DM i Skills var godt besøgt.