Varmepumpepuljen er åben for dig, der drømmer om at varme dit hus op på en mere klimavenlig måde. Har du brug for lidt mere vejledning, før du kan sende en ansøgning afsted – eller gode råd til valg af opvarmningsform? Så har du mulighed for som borger/virksomhed i Roskilde kommune at bestille et energi tjek, det gør du her på Grøn Puls hjemmeside eller du kan også tilmelde dig det webinar som Spar Energi udbyder.

Her kan du få gode råd og hjælp af energirådgivere, hvis du med overvejelser om at skifte dit gamle fyr, din elvarme eller biokedel ud med en ny og mere klimavenlig varmepumpe? Og ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang? Så tilmeld dig et dette gratis webinarer, hvor du kan møde erfarne, uvildige energirådgivere, der svarer på spørgsmål om alt fra varmepumper og energirenovering til, hvordan man søger om tilskud fra Varmepumpepuljen.

Tilmelding til webinar

Vælg en dato, der passer dig, og tilmeld dig et gratis webinar.

Tilmeldingen er først til mølle, fordi der er et begrænset antal pladser.
Der bliver løbende tilføjet flere webinarer efter behov.

Når du har deltaget i et webinar, modtager du efterfølgende en optagelse.

Har du ikke mulighed for at deltage? Få optagelsen på mail

Husk, at du også kan kontakte Rådgivningstjenesten for varmepumpepuljen.

Har du brug for anden hjælp og rådgivning? Så sidder Rådgivningstjenesten klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på info@sparenergi.dk eller telefon 31 15 90 00.

Træffetider

Mandag-fredag kl. 9-15. På puljens åbningsdag er åbningstiden udvidet til kl. 8-20. De efterfølgende dage udvides åbningstiden efter behov.

Har du tekniske problemer, kan du kontakte Energistyrelsen på: Varmepumpepuljen@ens.dk